Uw DJ voor feesten & partijen in Eindhoven en omgeving!
  
  
Laatste Tweets

mei, juni en juli staan al behoorlijk vol met leuke boekingen! Er zijn nog data vrij! Stuur me een bericht via djkoen.nl

Laatste Berichten

Dopen is een mooi iets. Alle generaties uit uw familie en vriendenkring komen bij elkaar om de doop bij te wonen. Na afloop volgt er meestal een doopfeest. Ook hiervoor is het mogelik een DJ te huren.

DJ Koen kan u hierbij ondersteunen doordat zijn repertoire niet alleen bestaat uit nieuwe muziek maar ook de gouden ouden uit de tijd van uw (groot)ouders.

Of het feest nu plaats vindt in een kerk of op een andere locatie, DJ Koen zorgt er voor dat het geluid van de hoogst mogelijke kwaliteit zal zijn.

Scholing van de besten

Een DJ kan uw feest maken of breken. Het is daarom van groot belang dat hij weet wat hij doet. DJ Koen is een ervaren DJ die al op veel feesten zijn stempel heeft gedrukt.

Onderdeel van zijn groei en ervaring is onder andere de DJ opleiding op de inmiddels welkbekende DJ school van het CKE in Eindhoven. Hier kreeg hij onder ander les van niemand minder dan DJ Lady Aïda.

Repertoire

Het repertoire van DJ Koen is altijd up-to-date met de laatste nieuwe muziek. Maar ook buiten de bekende muziek om is het repetoire altijd compleet. Denk hierbij onder andere aan:

  • R&B
  • Muziek uit de 70′s, 80′s, 90′s
  • Nederlandstalig
  • Reggae
  • Elektronische muziek

Graag bespreken wij vooraf welke sfeer u uw feest mee wil geven zodat wij samen met u een selectie maken uit alle beschikbare muziekstijlen. 

Apparatuur

Naast een gedegen kennis van zaken en een uitgebreid repertoire, is het van groot belang dat het materiaal van hoge kwaliteit en in topconditie is.

DJ Koen is daarom uitgerust met hoogaangeschreven materiaal. Denk hierbij aan de kwalitatief uitmuntende merken als Pioneer – Het neusje van de zalm onder de DJ’s.

Boeken & informatie

Wilt u DJ Koen boeken voor uw doopfeest? vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Beschrijf uw vraag zo compleet mogelijk. Locatie, datum, doelgroep, aantal personen etc.

 

Contactgegevens DJ Koen

IMG_5801

Koen van den Brink
Piet Haagenlaan 1
NL-5626GM EINDHOVEN

T: +31 (0)40 – 262 36 56
M: +31 (0)6 – 434 648 05

E: info@djkoen.nl