Uw DJ voor feesten & partijen in Eindhoven en omgeving!
  
  
Laatste Tweets

mei, juni en juli staan al behoorlijk vol met leuke boekingen! Er zijn nog data vrij! Stuur me een bericht via djkoen.nl

Laatste Berichten

Bij een fuif van groep 8 hoort goede en up-to-date muziek. Jongeren kunnen er helemaal in op gaan en het is een sociale aangelegenheid die maar één ding voor ogen heeft: Feest. Een DJ huren voor een fuif is daarom een goede optie.

En waarom DJ Koen inhuren voor een fuif een goede optie is, is even simpel te beantwoorden als dat het ook logisch is. DJ Koen kent als geen ander uw doelgroep en de muziek die daar bij hoort.

Scholing van de besten

Een DJ kan uw feest maken of breken. Het is daarom van groot belang dat hij weet wat hij doet. DJ Koen is een ervaren DJ die al op veel feesten zijn stempel heeft gedrukt.

Onderdeel van zijn groei en ervaring is onder andere de DJ opleiding op de inmiddels welkbekende DJ school van het CKE in Eindhoven. Hier kreeg hij onder ander les van niemand minder dan DJ Lady Aïda.

Repertoire

Het repertoire van DJ Koen is altijd up-to-date met de laatste nieuwe muziek. Maar ook buiten de bekende muziek om is het repetoire altijd compleet. Denk hierbij onder andere aan:

  • R&B
  • Muziek uit de 70′s, 80′s, 90′s
  • Nederlandstalig
  • Reggae
  • Elektronische muziek

De kids die het feest organiseren kunnen van te voren of tijdens het feest altijd muziek aanvragen.

Apparatuur

Naast een gedegen kennis van zaken en een uitgebreid repertoire, is het van groot belang dat het materiaal van hoge kwaliteit en in topconditie is.

DJ Koen is daarom uitgerust met hoogaangeschreven materiaal. Denk hierbij aan de kwalitatief uitmuntende merken als Pioneer – Het neusje van de zalm onder de DJ’s.

Kinderfeest/fuif Pakket

Nu € 100,-
- opbouw en afbouw
- incl DJ voor 3 uur draaien

Boeken & informatie

Wilt u DJ Koen boeken voor uw fuif? vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Beschrijf uw vraag zo compleet mogelijk. Locatie, datum, doelgroep, aantal personen etc.

 

Contactgegevens DJ Koen

IMG_5801

Koen van den Brink
Piet Haagenlaan 1
NL-5626GM EINDHOVEN

T: +31 (0)40 – 262 36 56
M: +31 (0)6 – 434 648 05

E: info@djkoen.nl