Uw DJ voor feesten & partijen in Eindhoven en omgeving!
  
  
Laatste Tweets

mei, juni en juli staan al behoorlijk vol met leuke boekingen! Er zijn nog data vrij! Stuur me een bericht via djkoen.nl

Laatste Berichten

Het is het feest van het jaar waar iedereen naar uit kijkt. Iedereen heeft het er over en zal het er over blijven hebben. Men sluit er een periode mee af en gaat er de vakantie mee in. Het schoolfeest is dus een feest waar de muziek niet aan zo maar iedereen overgelaten kan worden.

Door voor uw schoolfeest een DJ te huren, slaagt niet alleen uw feest maar straalt u professionaliteit en kundigheid uit. U bedient uw doelgroep naar hun wensen. Het maakt niet alleen het feest maar ook uw school iets waar over gesproken wordt.

Scholing van de besten

Een DJ kan uw feest maken of breken. Het is daarom van groot belang dat hij weet wat hij doet. DJ Koen is een ervaren DJ die al op veel feesten zijn stempel heeft gedrukt.

Onderdeel van zijn groei en ervaring is onder andere de DJ opleiding op de inmiddels welkbekende DJ school van het CKE in Eindhoven. Hier kreeg hij onder ander les van niemand minder dan DJ Lady Aïda.

Repertoire

Het repertoire van DJ Koen is altijd up-to-date met de laatste nieuwe muziek. Denk hierbij onder andere aan de laatste nieuwe hitzone. Maar ook buiten de bekende muziek om is het repetoire altijd compleet. Denk hierbij onder andere aan:

  • Top 40 muziek
  • Dance Smash
  • Jaren 70 muziek
  • Jaren 80 muziek
  • Jaren 90 muziek
  • Abba
  • House
  • Dubstep

Graag bespreken wij vooraf welke sfeer u uw feest mee wil geven zodat wij samen met u een selectie maken uit alle beschikbare muziekstijlen. 

Apparatuur

Naast een gedegen kennis van zaken en een uitgebreid repertoire, is het van groot belang dat het materiaal van hoge kwaliteit en in topconditie is.

DJ Koen is daarom uitgerust met hoogaangeschreven materiaal. Denk hierbij aan de kwalitatief uitmuntende merken als Pioneer – Het neusje van de zalm onder de DJ’s.

Boeken & informatie

Wilt u DJ Koen boeken voor uw schoolfeest? vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Beschrijf uw vraag zo compleet mogelijk. Locatie, datum, doelgroep, aantal personen etc.

 

Contactgegevens DJ Koen

IMG_5801

Koen van den Brink
Piet Haagenlaan 1
NL-5626GM EINDHOVEN

T: +31 (0)40 – 262 36 56
M: +31 (0)6 – 434 648 05

E: info@djkoen.nl